Seth Rollins is de coverstar van WWE 2K18
Door Jelle Ma 19 jun 2017

Seth Rollins is de coverstar van WWE 2K18

Seth Rollins schittert straks op de boxshot van WWE 2K18. Dat heeft uitgever 2K Games vandaag bekendgemaakt. Met de status als coverstar treedt hij in de voetsporen van Stone Cold Steve Austin, John Cena, The Rock en anderen. De bekendmaking gaat gepaard met de onderstaande trailer, waarin Seth afrekent met gear van andere WWE-sterren.

Ome Seth had zelf het volgende over zijn rol te vertellen, wat we gewoon even copy-asten uit het persbericht.

‘Als WWE 2K18 Cover Superstar en ambassadeur van de reeks is het een grote eer en mijn missie om ervoor te zorgen dat deze game zijn titel – BE LIKE NO ONE – dubbel en dwars verdient. Hij staat symbool voor al mijn verwoestende principes,’ zei Seth Rollins. ‘Ik treed in de voetsporen van andere grote WWE 2K Cover Superstars – Dwayne “The Rock®” Johnson, John Cena®, Stone Cold Steve Austin® en Brock Lesnar® en ik neem nu de fakkel over namens een nieuwe generatie WWE Superstars. Ik ben de toekomst en de toekomst is onstuitbaar.’

Naast deze onthulling is ook bekend geworden dat WWE 2K18 naast de gewone versie ook twee premium versies krijgt. Waar we gewone game op 17 oktober uitkomt, daar krijg je met de premium-exemplaren de game vier dagen eerder op vrijdag 13 oktober.

Ten eerste heb je de Deluxe Edition, die naast de game in de speciale verpakking deze punten krijgt:

– Toegang tot Season Pass-content (details worden dit najaar bekendgemaakt);
– Toegang tot de digitale bonuscontent bij de pre-order van WWE 2K18 (details worden deze zomer bekendgemaakt);
– Aanvullende digitale content van de WWE 2K18 Collector’s Edition (details worden deze zomer bekendgemaakt).

Deluxe edition

Daarnaast komt er ook een Collector’s Edition. Het is echter nog niet bekend wat je daar extra krijgt en hoe deze er uit ziet. Dat wordt later dit jaar bekendgemaakt.

74091