Beyond Good and Evil 2 Reveal Trailer hoogtepunt van Ubisoft E3 persconferentie
Door Rob Di 13 jun 2017

Beyond Good and Evil 2 Reveal Trailer hoogtepunt van Ubisoft E3 persconferentie

Hier hebben we 14 jaar op gewacht

Ubisoft’s E3-persconferentie werd vannacht op legendarische wijze afgesloten met een reveal trailer van Beyond Good and Evil 2. Die trailer zie je hieronder.

Beyond Good and Evil 2 Reveal Trailer

Wat we tot nu toe weten

  • De game speelt zich af in System 3, een plek waar grote corporaties met elkaar strijden om de weinige beschikbare resources.
  • Je kunt de game in je eentje spelen of online met vrienden.
  • Beyond Good and Evil 2 is een prequel op het origineel. In de trailer zien we enkele nieuwe personages. Hoofdrollen lijken onder andere weggelegd voor Knox, een aap met een robotarm en een jetpack. Michel Ancel gaf in deze video al aan dat deze elementen ook terugkomen in de gameplay.
  • Een ander personage dat we tegenkomen is Shali, één van de crewmates van Knox. Samen zijn ze op de vlucht voor de vliegende voertuigen van de politie. Ancel gaf ook aan dat dergelijke achtervolgingsscenes online speelbaar moeten zijn in de game.
  • In de uiteindelijke game speelt ook exploration een grote rol. Ancel geeft aan dat je naadloos tussen binnen- en buitenlocaties, en zelfs de ruimte in moet kunnen reizen, zonder laadtijden.
  • In BG&E2 heb je een eigen ruimteschip met je eigen crew. Deze kun je tevens gebruiken als garage. Ook de diversiteit van de crew speelt een belangrijke rol. Iedereen heeft een eigen functie en je ziet een mengeling van (dier)hybrides en mensen.
  • In de trailer zien we Knox en Shani een gestolen diskette naar hun leidster brengen, die wel heel opvallend groene ogen heeft. Aangezien het een prequel betreft weten we niet zeker of het hier Jade – de hoofdpersoon uit het origineel – betreft, maar Ancel gaf aan dat er weldegelijk een link is. Wat die link precies inhoudt is echter nog niet duidelijk.
bge2_pack_e3_keyart_final_logo_thumb

We houden je op de hoogte van meer nieuws omtrent Beyond Good & Evil 2!

73846