Beyond Good & Evil 2 lijkt eindelijk in ontwikkeling
Door Marco Wo 05 okt 2016

Beyond Good & Evil 2 lijkt eindelijk in ontwikkeling

Het is misschien wel de grootste tease in de geschiedenis van games: de aankondiging van Beyond Good & Evil 2. Jaren geleden, in 2008, toonde Ubisoft een toffe CGI-trailer van het iconische varken uit Beyond Good & Evil. Met de jaren werd de hoop op een daadwerkelijk vervolg echter steeds kleiner, aangezien er jaar op jaar niets concreets werd gezegd of getoond.

 

Daar lijkt nu verandering in te komen. Onlangs communiceerde Ubisoft al naar de achterban dat men het Instagram-account van Michel Ancel, geestelijk vader van Beyond Good & Evil, in de gaten moest houden voor iets spannends. Sindsdien heeft Ancel een drietal afbeeldingen op het account gezet die ogen als mogelijke concept art van Beyond Good & Evil 2. Het was echter pas bij de derde dat er dit onderschrift bij stond: Endangered species – now saved – Game in pre-production – Stay tuned!

1475630112-beyond-good-evil-the-rhinos-at-mammago-garage-x

Dat maakt de gelijkenis van de neushoornachtige met een personage uit het origineel (zie bovenstaande afbeelding) wel heel frappant. Het lijkt er dus op dat er daadwerkelijk gewerkt wordt aan Beyond Good & Evil 2, en dat we binnenkort meer informatie kunnen verwachten. De wonderen zijn de wereld nog niet uit!

63216