Over Ons

Welkom op Pixelcake! Een gamesite die is opgestart door vier gasten uit de gamesindustrie met een bovengemiddelde liefde voor games en alles wat daarmee te maken heeft. Samen hebben we meer dan dertig jaar ervaring met schrijven, het produceren van videcontent en voornamelijk het beleven van games. En dan het liefst met een levendige community. Pixelcake is de plek waar deze elementen allemaal samenkomen.

Wij hebben de site opgezet om jou als bezoeker de mogelijkheid te geven om jouw passie voor games met anderen te delen. Tegelijkertijd proberen we je te inspireren met rijke content, die vol zit met mening, ervaring en kennis. We helpen je nieuwe games ontdekken, maar laten ons ook graag verrassen door jouw ervaringen, waardoor wij weer in aanraking komen met interessante titels.

En ook al bezoek je Pixelcake maar één keer in je mooie leven en lukt het ons om jou slechts één van deze dingen mee te geven, dan is jouw bezoek in onze ogen meer dan geslaagd!

Maar ben je na die ene keer overtuigd geraakt van Pixelcake en ben je benieuwd naar wat je van de site mag verwachten? Bij dezen onze doelen:

  • Pixelcake is er om je dagelijks te inspireren.
  • We denken dat te bereiken door dagelijks unieke content te bieden in plaats van het standaard overnemen van nieuws van andere gamesites.
  • We willen je door middel van onze reviews helpen met de beslissing of een game jouw tijd waard is in plaats van dat je af moet gaan op een cijfer.
  • Met onze videos willen we informeren, vermaken en inspireren.
  • In onze content willen we jou als bezoeker op een casual en persoonlijke manier aanspreken. Geen Ivoren Toren-vibe op Pixelcake.
  • En tot slot: plezier beleven aan de mooiste hobby die er is!

Adres

Wayne Parker Kent
t.a.v. Pixelcake.nl
Herengracht 498
1017 CB Amsterdam

Mailen

[email protected]